Jouwhost overgenomen door NL Hosting 8-08-2022

De afgelopen 10 jaar hebben we als Jouwhost samen met u veel denkbare fasen doorlopen als hostingbedrijf. Beginnende met het aanbieden van shared e-mail en webhosting pakketten vanuit een kantoor aan huis, naar eigen hardware in eigen racks met een eigen IP-range. Zo konden we op steeds grotere schaal hostingdiensten leveren met ondersteuning vanuit een kantoor in Leusden. We zijn hier ontzettend trots op!

Eigenaar Jeffrey Zijm kijkt terug op 10 succesvolle jaren en zal nu een aantal nieuwe technische uitdagingen aan gaan onder de naam Door ons.
Hierdoor zal Jeffrey afscheid nemen en zal Jouwhost deze maand worden overgedragen aan NL Hosting.

NL Hosting is onderdeel van CJ2 uit Groningen. In CJ2 hebben we een betrouwbare partij gevonden met hetzelfde DNA als Jouwhost. CJ2 al 20 jaar een bekende naam in hosting, server- en datacenter dienstverlening met eigen datacenterruimte verspreid over noord-Nederland. CJ2 is laagdrempelig, bereikbaar, en ze kennen als Noorderlingen een no-nonsense mentaliteit.
Kijk voor meer informatie over het bedrijf, op hun website: https://nlhosting.nl en https://cj2.nl.
We hebben er alle vertrouwen in dat de overgang naar NL Hosting veel goeds zal bieden en jullie ongeremd door kunnen groeien.

De overgang naar NL Hosting zal in de komende maanden in een aantal fasen worden uitgevoerd.
Fase 1 zal vanaf dinsdag 9 augustus starten: de verschillende (virtuele) servers zullen naar het CJ2 netwerk verplaatst worden. Dit zal een kort moment downtime met zich meebrengen. Hiervoor zal NL Hosting u nader informeren.
Houdt er rekening mee dat bedrijfsgegevens en facturatiegegevens binnenkort zullen wijzigen. Ook hierover zal NL Hosting u in de komende weken uitgebreid informeren.
 
Als u vragen heeft over deze overgang kunt u via e-mail of telefoon contact met ons opnemen.