Over Drupal

Drupal is een geavanceerd CMS (Content Management Systeem) met een grote flexibiliteit en een breed scala aan mogelijkheden. Door modules toe te voegen kan de functionaliteit op een makkelijke manier precies op maat worden gemaakt voor de benodigde oplossing.

Wat is een CMS

Een cms of voluit content management systeem is software dat alle inhoud van je website bijhoudt, ongeveer zoals de bibliotheek bij jou in de buurt al haar boeken bijhoudt en bewaart. Inhoud kan eenvoudige tekst zijn, foto's, muziek, video, documenten, of eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. Een groot voordeel van het gebruiken van een CMS is dat het bijna geen technische vaardigheden of inzicht vereist om het te beheren. Het CMS beheert alle inhoud, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Onze servers

Al onze webhosting servers zijn geoptimaliseerd voor het content management systeem Drupal Door middel van Installatron script installer wat ook op al onze webhosting pakket wordt aangeboden, kunt u dit met enkele kliks binnen seconden installeren. Hierna bent u klaar om met uw Drupal website aan de slag te gaan.