Over Joomla

Joomla is een content management systeem (CMS), dat de mogelijkheid biedt krachtige websites en online applicaties te bouwen. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla! tot een van de meest populaire webbouw pakketten. Bovendien is Joomla! een open source pakket en is voor iedereen vrij beschikbaar.

Wat is een CMS

Een cms of voluit content management systeem is software dat alle inhoud van je website bijhoudt, ongeveer zoals de bibliotheek bij jou in de buurt al haar boeken bijhoudt en bewaart. Inhoud kan eenvoudige tekst zijn, foto's, muziek, video, documenten, of eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. Een groot voordeel van het gebruiken van een CMS is dat het bijna geen technische vaardigheden of inzicht vereist om het te beheren. Het CMS beheert alle inhoud, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Onze servers

Al onze webhosting servers zijn geoptimaliseerd voor het content management systeem Joomla! Door middel van Installatron script installer wat ook op al onze webhosting pakket wordt aangeboden, kunt u dit met enkele kliks binnen seconden installeren. Hierna bent u klaar om met uw Joomla! website aan de slag te gaan.


Voor Worpdress hosting kunt u gebruik maken van onze personal hosting pakketten. Indien u een website gaat maken met veel functies of veel pagina's adviseren we onze Business hosting pakketten, deze servers zijn sneller en kunnen gemakkelijk zwaardere applicaties draaien.