Hoe kan ik dit de statistieken van een website bekijken?

Log in bij DirectAdmin en ga naar Your Account >> SiteSummary / Statistics / Logs. Hier vind u de statistieken van uw hostingpakket.
Hoe kan ik een redirect aanmaken?

Hoe kan ik een redirect aanmaken?

Via DirectAdmin kunt u een redirect aanmaken onder Advanced Features >> Site Redirection. Vervolgens vult u bij “Local URL Path het pad in wat u wilt redirecten. (wanneer u alleen “/” invult zal de gehele domeinnaam naar het doel verwijzen) Vul bij “Redirect Type” in of het een tijdelijke of permanente redirect is. Als laatste vult u het doel waar naartoe moet worden geredirect in bij “Destination URL”.
Hoe kan ik een subdomein toevoegen?

Hoe kan ik een subdomein toevoegen?

U kunt via DirectAdmin een subdomein toevoegen onder Your Account >> Subdomain Management. Wanneer u hier een subdomein invult en op “Create” klikt, kunt u vervolgens een website uploaden via FTP.
Hoe maak ik een externe database connectie?

Hoe maak ik een externe database connectie?

Als u een connectie tussen een database en een server waarvan één van de twee niet bij ons is geplaatst, moet u enkele aanpassingen doorvoeren.
Wanneer u bij ons host, maar elders een database wilt gebruiken, moet u een connectie naar de database elders doorvoeren. Wanneer u gebruik maakt van een CMS systeem kunt u simpelweg een aanpassing in een config file doorvoeren.

Wanneer u bij ons een database heeft en u wilt deze elders gebruiken, moet u het ipadres van of de hostname van de server toegang verlenen tot de database. Dit kan in DirectAdmin onder Your Account >> MySQL Management. Klik op de desbetreffende database en vul onderaan bij “Acces Host” het ipadres of de hostname in welke toegang moet krijgen en klik vervolgens op “Add Host”.
Kan ik meerdere websites binnen mijn pakket hosten?

Kan ik meerdere websites binnen mijn pakket hosten?

U kunt meerdere websites binnen 1 hosting pakket aanmaken. Hoeveel hangt af van het pakket dat u afneemt. Binnen DIrectadmin is er de optie om een extra domeinnaam toe te voegen.
Kan ik tussentijds upgraden naar een ander hosting- of resellerpakket?

Kan ik tussentijds upgraden naar een ander hosting- of resellerpakket?

Het is op elk moment mogelijk om een hosting of resellerpakket te upgraden. Om uw pakket te upgraden van Personal webhosting naar Business webhosting of Business reseller webhosting dient uw pakket verhuisd te worden naar een andere server. Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.
Kan ik verschillende ip adressen krijgen?

Kan ik verschillende ip adressen krijgen?

Het is mogelijk bij afname van meerdere pakketten verschillende ip adressen te krijgen. Indien u een tweede pakket wilt kunt u met ons contact opnemen zodat wij een pakket aan kunnen maken op een andere server.