Hoe kan ik de Apache logs bekijken?

Ga in DirectAdmin naar Account Beheer >> Site Samenvatting / Statistieken / Logs. Onderaan vind u de logbestanden van Apache.
Hoe kan ik users beheren?

Hoe kan ik users beheren?

U kunt users beheren door in DirectAdmin onder “User administration” te klikken op “List Users”. Hier zijn verschillende opties  voor de users beschikbaar. U kunt hier informatie van een user inzien maar ook het wachtwoord veranderen. Ook kunt u users suspenden waardoor de websites van de user niet meer bereikbaar zijn. Wanneer u op “Modify User <gebruikersnaam> klikt, kunt u verschillende informatie van de user aanpassen, kunt u de user lid maken van een ander user package en kunt u beperkingen doorvoeren voor de user. Klik op “Save” om de veranderingen door te voeren.
Wat is het verschil tussen webhosting en reseller hosting?

Wat is het verschil tussen webhosting en reseller hosting?

Het verschil tussen reseller hosting en web hosting is dat u met een reseller hosting pakket andere gebruikers aan kunt maken en iedere gebruiker een bepaalde hoeveelheid schijfruimte en dataverkeer toewijzen. Alle gebruikers krijgen dan een eigen gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen in DirectAdmin. Onze dienstverlening voor reseller pakketten is white-label.
Wat is whitelabel?

Wat is whitelabel?

Bij registratie van een domeinnaam moeten naast de gegevens van de domeinhouder, ook de gegevens van de registrar en de DNS nameserver adressen van de hoster worden geregistreerd. Deze informatie is openbaar en kan door iedereen worden opgevraagd. Bij White Label worden de gegevens van de DNS niet geregistreerd, maar zal uw domein worden weergegeven bij de DNS nameserver adressen wanneer de gegevens worden opgevraagd.