Over Magento

Magento is een webwinkel CMS (Content Management Systeem) met vele mogelijkheden en een grote flexibiliteit. Het toevoegen van veel producten is hierbij mogelijkw aarbij de snelheid en zoekmachine optimalisatie centraal staat. Door vele plugins is het gemakkelijk uit te breiden in de mogelijkheden zodat het voldoet aan uw wensen.

Wat is een CMS

Een cms of voluit content management systeem is software dat alle inhoud van je website bijhoudt, ongeveer zoals de bibliotheek bij jou in de buurt al haar boeken bijhoudt en bewaart. Inhoud kan eenvoudige tekst zijn, foto's, muziek, video, documenten, of eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. Een groot voordeel van het gebruiken van een CMS is dat het bijna geen technische vaardigheden of inzicht vereist om het te beheren. Het CMS beheert alle inhoud, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Onze servers

Al onze webhosting servers zijn geoptimaliseerd voor het content management systeem Magento. Door middel van Installatron script installer wat ook op al onze webhosting pakket wordt aangeboden, kunt u dit met enkele kliks binnen seconden installeren. Hierna bent u klaar om met uw Magento website aan de slag te gaan.


Voor Magento hosting adviseren wij gebruik te maken van onze Business servers, deze servers zijn sneller en kunnen gemakkelijk zwaardere applicaties draaien waardoor u meer producten kunt toevoegen en meer bezoekers kan bedienen met een snelle webshop.