Over Jouwhost

Jouwhost kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken klantgericht en staan bekend om onze uitstekende dienstverlening. Kies voor onze aantrekkelijke pakketten of informeer naar onze maatwerk oplossingen. Wij bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding en een hoog serviceniveau. Met Jouwhost bent u verzekerd van een hoge uptime en goede snelheid.

Klantgericht

Jouwhost denkt graag met u mee. We bieden een passende oplossing voor uw problemen en komen graag tegemoet aan uw wensen. Zeer regelmatig voeren wij aanpassingen en updates uit voor nog meer mogelijkheden. U kunt ons dagelijks bereiken voor ondersteuning via mail, chat of telefoon. Natuurlijk kunt u, als bedrijf of reseller, ook het complete beheer van uw systemen aan ons uitbesteden via onze managed services en service level agreements (SLA).

Vooruitstrevend

Voortdurend zijn wij bezig om onze dienstverlening te optimaliseren. Dat betekent dat wij alle relevante ontwikkelingen op de voet volgen en waar mogelijk onze systemen upgraden. De websites die wij hosten moeten snel en goed werken.

MileubewustClean bits

Wij hosten groen. De energie die wij gebruiken wordt zoveel mogelijk groen opgewekt en ook de datacenters waarmee wij werken kiezen voor groene energie en waar mogelijk CO2-reductie. Onze werk- en kantooromgeving is gericht op duurzaamheid en energiebesparing.

Bedrijfsgegevens

 • Jouwhost
  Maanlander 6a
  3824 MP
  Amersfoort
 • KvK-nummer: 73538930
  BTW-nummer: NL859566341B01

Bankgegevens

 • Rekeningnummer: 6523172
  IBAN: NL27INGB0006523172
  BIC: INGBNL2A
  T.n.v: JouwhostJuridisch