NederlandsJouwhost Server Status module voor Joomla!

De Jouwhost Server Status module is gemaakt voor Joomla! 2.5 en 3.x om server status van verschillende ip adressen en poorten uit te lezen en te tonen op uw Joomla! website.
De Joomla! module kan na het installeren handmatig worden ingesteld met ip adres en poort.
Ook kunt u uw eigen online en offline teksten invullen.
Erg nuttig als u de uptime en downtime van uw server of webhosting pakket wilt weergeven op uw Joomla! website.
Download onze gratis Server Status module voor Joomla! 2.5 en 3.x nu!

EnglishJouwhost Server Status module for Joomla!

The Jouwhost Server Status module is made for Joomla! 2.5 and 3.x and built to read out the status of different ip adresses and ports and show these on your website.
After installation the Joomla! module can be set to any ip adress and port you enter.
It is also possible to enter custom up and downtime texts.
Very usefull for showing uptime and downtime of your server or webhosting package on your Joomla! website.
Download our free Server Status module for Joomla! 2.5 and 3.x now!


NederlandsFileZilla FTP Client

FileZilla is een opensource-FTP-programma voor Windows, Mac, Linux en FreeBSD. Met FileZilla is het mogelijk over meerdere verbindingen bestanden naar een FTP-server te sturen en op te halen, waardoor men sneller bestanden kan uploaden en/of downloaden.
FileZilla biedt functionaliteit die voor webmasters nuttig kan zijn. Zo is er ondersteuning voor beveiligde verbindingen (SFTP over SSH en FTP over SSL/TLS). Ook kan er met wachtrijen en proxyservers gewerkt worden. Er is een ook een mogelijkheid om de upload- en downloadsnelheden te begrenzen.

EnglishFileZilla FTP Client

FileZilla is free, cross-platform FTP application software, consisting of FileZilla Client and FileZilla Server. Binaries are available for Windows, Linux, and Mac OS X. It supports FTP, SFTP, and FTPS (FTP over SSL/TLS). Support for SFTP (SSH File Transfer Protocol) is not implemented in FileZilla Server.[3]


NederlandsPuTTY SSH/Telnet Client

PuTTY is een vrije telnet- en SSH-client. Het is software waarmee iemand een verbinding kan maken met een andere computer, meestal zijn dit servers met een op UNIX gebaseerd besturingssysteem. PuTTY is een vervanging voor een terminal (ook wel Teletype, TTY genoemd), een machine die voor de introductie van de personal computer gebruikt werd om te verbinden met een server. De verbinding tussen de terminalsoftware en de server verloopt tegenwoordig via het SSH-protocol, dat als veiligere opvolger wordt gezien voor het verouderde telnetprotocol.
PuTTY heeft geen installatieprogramma en kan overal op de harde schijf neergezet worden. De software is beschikbaar voor Windows en Unix-achtige besturingssystemen.

EnglishPuTTY SSH/Telnet Cient

Putty is a generic term for a material with high plasticity, similar in texture to clay or dough, typically used in domestic construction and repair as a sealant or filler. Painter's Putty is typically a linseed oil-based product used for filling holes, minor cracks and defacements in wood only. Putties can also be made intumescent, in which case they are used for firestopping as well as for padding of electrical outlet boxes in fire-resistance rated drywall assemblies. In the latter case, hydrates in the putty produce an endothermic reaction to mitigate heat transfer to the unexposed side..