Over Wordpress

WordPress is een CMS (Content Management Systeem) waar je heel gemakkelijk een website mee kunt maken én beheren. WordPress is begonnen als CMS om een blog mee te maken. Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en het wordt door steeds meer mensen gebruikt om een website te bouwen.

Wat is een CMS

Een cms of voluit content management systeem is software dat alle inhoud van je website bijhoudt, ongeveer zoals de bibliotheek bij jou in de buurt al haar boeken bijhoudt en bewaart. Inhoud kan eenvoudige tekst zijn, foto's, muziek, video, documenten, of eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. Een groot voordeel van het gebruiken van een CMS is dat het bijna geen technische vaardigheden of inzicht vereist om het te beheren. Het CMS beheert alle inhoud, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Onze servers

Al onze webhosting servers zijn geoptimaliseerd voor het content management systeem Wordpress Door middel van Installatron script installer wat ook op al onze webhosting pakket wordt aangeboden, kunt u dit met enkele kliks binnen seconden installeren. Hierna bent u klaar om met uw Wordpress website aan de slag te gaan.


Voor Wordpress hosting kunt u gebruik maken van onze personal hosting pakketten. Indien u een website gaat maken met veel functies of veel pagina's adviseren we onze Business hosting pakketten, deze servers zijn sneller en kunnen gemakkelijk zwaardere applicaties draaien.